Реальний досвід замовлення кухні: як я отримав саме те, що хотів

Частные и коммерческие объявления о продаже в Крыму мебели, стройматериалов, предметов интерьера
Urban_Nomad

Реальний досвід замовлення кухні: як я отримав саме те, що хотів

Сообщение Urban_Nomad »

Хочу поділитися своїм досвідом, бо сам перед замовленням перечитав купу інформації і до останнього сумнівався, чи варто йти в індивідуальне виготовлення.

Коли дійшов до етапу кухні в ремонті, стало зрозуміло, що готові варіанти з магазинів мені не підходять. Десь не ті розміри, десь дивна якість, а десь просто все виглядає занадто «масово». Хотілося щось нормальне, продумане і без компромісів.

У підсумку звернувся до «Столярного дому Sobi». Перший приємний момент — ніхто не нав’язував стандартні рішення. Навпаки, нормально поспілкувались, уточнили всі деталі: як я користуюсь кухнею, що для мене важливо, скільки потрібно місця під техніку і зберігання.

Після цього зробили проєкт. Він був досить простий на вигляд, але дуже логічний по плануванню. Вже тоді склалося враження, що люди реально розуміють, що роблять.

Коли кухню встановили, різниця з магазинними варіантами стала очевидною. Все підігнано чітко, нічого не «гуляє», фасади рівні, шухляди працюють м’яко. Дерево виглядає живо і додає відчуття затишку, а не «холодного меблевого комплекту».

Монтаж пройшов без проблем, встановили акуратно і досить швидко, без зайвого хаосу в квартирі.

Зараз користуюсь і розумію, що це був правильний вибір — кухня реально підлаштована під моє життя, а не навпаки.

Ось посилання, кому цікаво: https://www.stolyarnyy-dim.kyiv.ua/prod ... ani-kukhni
— тут можна подивитись варіанти кухні на замовлення.

Як висновок скажу просто: якщо хочеться нормальний результат без постійних «а тут не так» після встановлення — індивідуальне виготовлення точно варте уваги.

Вернуться в «Продам: мебель, стройматериалы»