Будівельний квест завершено, або як я знайшов нормального постачальника під боком

Частные и коммерческие объявления о предоставляемых услугах, а также спрос на любые услуги на территории Крыма (кроме аренды жилья)
Urban_Nomad

Будівельний квест завершено, або як я знайшов нормального постачальника під боком

Сообщение Urban_Nomad »

Всім доброго дня! Зазвичай ліньки писати відгуки, але тут прямо захотілося підтримати локальний бізнес, та й багатьом ремонтникам життя спростить. Нещодавно закривав питання з утепленням будинку та оздобленням кімнат. Хто в темі, знає, що зараз на ринку купа підробок і підпільного цементу, який сиплеться за сезон. Шукав сертифіковану продукцію, щоб з документами, і бажано в одному місці. Друг-виконроб скинув посилання на хлопців з «АС БУДМАРКЕТ» https://ac-ac.com.ua/uk, сказав, що його бригади тільки там і таряться.

Сказати, що я задоволений — нічого не сказати. Сайт у них — просто знахідка, там більше 2000 позицій. Я перекрив усю свою «дефіцитну» закупку: взяв базультову вату, штукатурку, клейові суміші та гіпс. Там є взагалі все — від стінових блоків та брусів до євроруберойду та дрібних розхідників. Виробники перевірені (Європа, Азія, наші українські заводи), якість на висоті, все офіційне.

Ціни — окрема приємність. Оскільки вони працюють напряму з заводами без дистриб'юторських накруток, прайс виходить значно нижчим, ніж у більшості будівельних гіпермаркетів. До того ж, мені як оптовому покупцю ще й індивідуальну знижку нарахували. Консультанти там дійсно розбираються в технологіях будівництва, а не просто читають опис з етикетки — підказали кілька нюансів щодо екологічності матеріалів. Доставили по Хмельницькому наступного ранку своєю вантажівкою. Знаю, що по Україні вони теж відправляють перевізниками. Рекомендую однозначно, збережете купу часу та фінансів.

Вернуться в «Услуги»