Всім доброго дня! Зазвичай ліньки писати відгуки, але тут прямо захотілося підтримати локальний бізнес, та й багатьом ремонтникам життя спростить. Нещодавно закривав питання з утепленням будинку та оздобленням кімнат. Хто в темі, знає, що зараз на ринку купа підробок і підпільного цементу, який сиплеться за сезон. Шукав сертифіковану продукцію, щоб з документами, і бажано в одному місці. Друг-виконроб скинув посилання на хлопців з «АС БУДМАРКЕТ» https://ac-ac.com.ua/uk, сказав, що його бригади тільки там і таряться.
Сказати, що я задоволений — нічого не сказати. Сайт у них — просто знахідка, там більше 2000 позицій. Я перекрив усю свою «дефіцитну» закупку: взяв базультову вату, штукатурку, клейові суміші та гіпс. Там є взагалі все — від стінових блоків та брусів до євроруберойду та дрібних розхідників. Виробники перевірені (Європа, Азія, наші українські заводи), якість на висоті, все офіційне.
Ціни — окрема приємність. Оскільки вони працюють напряму з заводами без дистриб'юторських накруток, прайс виходить значно нижчим, ніж у більшості будівельних гіпермаркетів. До того ж, мені як оптовому покупцю ще й індивідуальну знижку нарахували. Консультанти там дійсно розбираються в технологіях будівництва, а не просто читають опис з етикетки — підказали кілька нюансів щодо екологічності матеріалів. Доставили по Хмельницькому наступного ранку своєю вантажівкою. Знаю, що по Україні вони теж відправляють перевізниками. Рекомендую однозначно, збережете купу часу та фінансів.
Будівельний квест завершено, або як я знайшов нормального постачальника під боком
-
Urban_Nomad